Reneka R80
01Reneka R80
Reneka R80
02Aroma Perfect
Reneka R80
03Pressure Profiles
Reneka R80
04Tempered Glass
Reneka R80
04RGB LED Technology

Reneka R80

O combinatie de artizanat si tehnologie inovativa creeaza R80, aparat alaturi de care performanta poate fi experimentata din plin pentru a produce cel mai bun gust al cafelei. R80 este rezultatul unui mare numar de optimizari pe care echipa Reneka le-a întreprins într-un singur scop: pentru a gasi echilibrul ideal în schitarea unui aparat de espresso care sa atinga perfectiunea în fiecare aspect: sa fie un aliat de netagaduit pentru barmani si profesionisti în catering, echipament fiabil si înalt instinctiv, esenta tehnologilor cheie în perfecta armonie pentru cea mai buna ceasca de cafea.

Caracteristici

Profilul presiune

Controlul presiunii (0-9 bari) în timpul ciclului cafea subliniaza caracteristicile aromatice dorite, intensifica consistenta, echilibreaza aciditatea si amaraciunea pentru a obtine un punct dulce în ceasca dumneavoastra. În timpul extractiei cafelei, profilul presiune va structura automat si proportional cantitatea de cafea. Variatiile la comprimare sunt compensate. Poate fi setat manual sau cu programare pentru fiecare doza si pentru fiecare grup cafea (curba de presiune – afisare dinamica pe ecran).

Display Color Touchscreen 7”

Un sistem simplu si prietenos pentru a gestiona multiple inputuri si setari. Comenzi, gestionari si programari intuitive pentru toate modulele aparatului. 7 inch si rezolutie de 800 x 480 pixeli pentru o operare usoara (Date – Informatii despre aparat – Statistici Bauturi – Doze Cafea – Configurare aparat – Service/întretinere – Auto spalare – modul « Eco »). Ecranul este de asemenea, si un instrument cheie de creare a profilelor de presiune pentru fiecare extractie. Functioneaza prin apasarea cursorului de pe ecran pentru a controla perfect infuzia în tot timpul prepararii si pentru a extrage întreaga consistenta si aroma dorita într-un espresso. Profilul poate fi setat pentru programare si reprodus perfect prin tastatura pentru cafea.

Sistemul Multi-boiler

Extractia cafelei este stapanita perfect, capacitatea aburului si a apei calde este nesfârsita. Volum fierbator cafea 0.75L si 1000 Watt putere pentru un control definit si reproductibil al temperaturii.

Iluminare LEDs RGB

Iluminare LEDs RGB (culori Rosu/Verde/Albastru): Luminile se ajusteaza independent atat in fata, cat si in spate.

Maneta abur

Miscand maneta in sus, barmanul va obtine rapid 100% din puterea aburului. Sistemul revine automat la pozitia zero. Miscand maneta in jos, barmanul variaza fluxul de abur necesar pentru a obtine micro-spuma de lapte. Capacitatea de fierbere ridicata (10 L) ofera un abur uscat pentru utilizare intensa.

4 temperaturi programabile diferite ale apei calde

4 temperaturi si doze diferite pentru a infuza în cele mai bune conditii.

Incalzitor ceasca cu sticla tratata

Estetic, igienic, extrem de incapator, cu capacitate mare de depozitare a cestilor si fierbator programabil (de 0 la 100%).

Sistem control

Toate sistemele (cu exceptia elementelor de incalzire) opereaza la 24 V. Rezultat: variatiile in voltaj nu au nici un impact. Alimentarea este gestionata de la 3500 la 9400W si poate fi ajustata simplu din meniul utilizator în functie de nevoile specifice ale tarii.

Profilul presiune, o noua dimensiune de extractie

Controlul presiunii (0-9 bari) in timpul ciclului cafea subliniaza caracteristicile aromatice dorite, intensifica consistenta, echilibreaza aciditatea si amaraciunea pentru a obtine un punct dulce în ceasca dumneavoastra. În timpul extractiei cafelei, profilul presiune va structura automat si proportional cantitatea de cafea. Variatiile la comprimare sunt compensate. Poate fi setat manual sau cu programare pentru fiecare doza si pentru fiecare grup cafea (curba de presiune – afisare dinamica pe ecran).

Iluminare LEDs RGB

Culorile primare rosu, verde si albastru. Luminile se ajusteaza independent, atat in fata cat si in spatele echipamentului prin tehnologia RGB-LED.