Reneka International Headquarter
01Reneka International
Reneka Production
02PRODUCTIE MODERNA
Reneka Supply Chain Management
03Supply Chain Management

FABRICAT IN FRANTA / MANUAL de 80 de ani

Fabricat In Alsacia/ Franta de la fondarea marcii, espressoarele de cafea Reneka sunt exemplul perfect de artizanat excelent cu care sa te mandresti. De-a lungul anilor, Reneka a Incorporat Intotdeauna cu succes inovatiile si a urmat nevoile pietii. Multumita departamentului sau de cercetare si dezvoltare, marca isi pastreaza abilitatea de a-si perfectiona tehnologia continuu pentru a acomoda evolutia nevoilor.

Modelul nostru elefantul

Modelul nostru este elefantul: puternic, sensibil, vigilent, constant in comunicare cu un sentiment puternic pentru esential. Our Poinçon de Garantie guarantees an espressomachine for the best coffee quality. Satisfactia clientului este prioritatea noastra!

Managementul Calitatii

Pe linia de asamblare, controlul calitatii este executat pe mai multe nivele care vizeaza responsabilitatile fiecarui tehnician de subansamblu. Pentru a finaliza procesul de garantie a calitatii, toate aparatele sunt testate total, timp de doua ore, inainte de impachetare.

Management modern al lantului de aprovizionare

Un SCM eficient si Sistem KANBAN asigura un proces de asamblare lin si o reducere a timpului de conducere, In ciuda unei game tot mai mari de masini de serie. Asamblam 3500 bucati pe an, si suntem mandri, ca vindem produsele noastre in 50 de tari, de pe intreg cuprinsul globului.