Reneka Sensitive Brewing
01Sensitive Brewing
Reneka Multi Coffee System
02Multi Coffee System
Reneka Barista Steam
03Barista Steam
Reneka Micro Sieve
04Micro Sieve

Tehnologii

O expresie a know-how-ului autentic si rezultatul incorporarii celor mai noi tehnologii, toate aparatele espresso Reneka tintesc catre perfectiune. Inaltul profesionalism combina performanta, ergonomia si design-ul pentru a obtine cele mai bune rezultate in ceasca!

AROMA PERFECT

PATENT N°2973994

Cu Aroma Perfect, Reneka redefineste complet standardele tehnologiei. Unitatea de extractie patentata, Aroma Perfect garanteaza presiunea de tampare optima. Multumita acestei tehnologii, recipientul de infuzie se adapteaza automat cantitatii de cafea si sustine schimbarile in dozaj pentru a asigura o presiune de tampare perfecta pentru o extractie perfecta, ceasca dupa ceasca. Rezultat: : o aroma completa a cafelei, evitand prea multa sau prea putina extractie. Ergonomie : insertie usoara a portfiltrului pentru o potrivire perfecta. Conceptul de stop integrat inchide unitatea de extractie patentata la unghiul exact de fiecare data. Tehnologia patentata maximizeaza presiunea pe garniturile unitatii de fabricare – ceea ce inseamna mai putina uzura si costuri mai mici de intretinere.

Micro Sieve

Patented

Tehnologie micro-etch inalt reproductibila. Arome si consistenta a cafelei imbogatite! Pentru a oferi o extractie mai buna, aroma si consistenta imbogatita, Reneka a dezvoltat patentul „Micro Sieve”. Rezultat: : fara reziduuri de cafea, mai multa consistenta, mult mai multe arome complexe si curatare foarte usoara. Sita exclusiv Reneka Micro este dedicat fabricarii Aroma Perfect. Un filtru cu 15000 de perforatii, 170 micromilimetri, comparat cu 536 de perforatii pe 350 de micromilimetri ale sitei pentru cafea standard.

Sensitive Brewing

Precizie

The cold water mixer enables a precise adjustment of the extraction temperature to improve steam power and brewing temperature of the coffee, which can be adjusted in multiple regulation steps.

ANTI PICS - Consistent Brewing

especially the first coffe

Solid Brewhead - 2.6kg chromed

The weight of the brewhead compensates temperature inconsistencies with its excellent thermal characteristics.

PID: Precise Boilder Regulation

Regardless of the amount of water drawn the PID adjusts with high precision and low hysteresis.

SOFT PRE-INFUSION

ensures a soft pre-moisturing of the coffee cake which allows aroma to unfold freely

MULTICOFFEE SYSTEM

Flexibilitate

Diversitate pentru placere inzecita. Suportul de filtru Multicoffee System – utilizat exclusiv pe Aroma Perfect – ofera operatorului flexibilitate maxima in prepararea cafelei. Rezultat: cafea proaspat macinata, capsulele comune, doze pot fi utilizate pe aceeasi aparat de espresso Reneka multumita patentului Aroma Perfect, recipientul de infuzie se adapteaza la orice tip de format al cafelei.

BARISTA STEAM

Perfectiunea Laptelui

Fierbator automat de lapte. Acest sistem exclusiv produce o preparare rapida si usoara a spumei de lapte pentru un rezultat cremos, lucios si delicios! Rezultat: emulsia laptelui se face fara efort prin capatul cu abur. Sistemul integrat de control al temperaturii opreste circularea aburului la temperatura prestabilita datorita sistemului sau Ventury, fiecare tip de lapte putand avea propria setare. Doua functii posibile (fara a indeparta piese): incalzire cu abur si incalzire lapte. Program de curatare automat la gamele LIFE / LIFE HIGH CUP.